Stichting Tamara
Chocolade workshop Kun je de verleiding van chocolade ook niet weerstaan? Kom dan deze gezellige en lekkere workshop volgen. Je gaat heerlijk aan de slag met chocolade waarbij je diverse creaties met chocolade maakt. De workshop duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en is ideaal om te combineren met b.v. een High tea of dinner na afloop. Na afloop krijg je uiteraard je chocolade creaties leuk verpakt mee naar huis. Een leuke workshop waarbij je tevens ook nog een goed doel steunt !
Locatie: Sfeervol atelier bij Brasserie KriebelZ, Dorpsstraat 59 Terwolde Mail voor opgave of informatie naar: workshopstichting@gmail.com
Stichting Tamara