Stichting Tamara

Kerstworkshop 2016

Kerstworkshop bij Landgoed Matanze Op maandagavond 19 december 2017 heeft Stichting Tamara een kerst workshop op het prachtige Landgoed Matanze in Terwolde georganiseert. De gasten werden vorstelijk ontvangen op het sprookjesachtige landgoed geheel verlicht in kerstsfeer. Een betoverende avond waar ook wij als vrijwilligers van de stichting met een warm gevoel op terug kijken. Wij danken de familie van Rijckevorsel dan ook hartelijk voor het open stellen van hun prive bezit. Met de opbrengst van deze workshop kan de stichting inkomsten genereren voor nieuwe goede doelen in de Gemeente Voorst e.o.. Bijgaand een link naar een filmpje van deze prachtige avond.
Stichting Tamara

Kerstworkshop 2016